• Olimp DAA XTREME Prolact-Block - πανάκεια για υπερβολική πάχυνση

Αρκετά χρόνια πριν οι ειδικοί της Olimp Laboratories σταμάτησαν να σχεδιάζουν διαιτητικά συμπληρώματα που στόχευαν στην αύξηση της εσωτερικής παραγωγής τεστοστερόνης που επηρέαζε το σώμα χρησιμοποιώντας μόνο έναν βιοχημικό μηχανισμό. Καθώς εξελίσσεται η επιστήμη, οι απαιτήσεις των επαγγελματίων αθλητών - όσον αφορά στη ποιότητα των προϊόντων - συνεχίζουν να αυξάνονται (πλέον είναι απαραίτητο τα προϊόντα, καθώς αυξάνονται τα επίπεδα τεστοστερόνης, να εξουδετερώνουν τις αρνητικές επιπτώσεις των αυξημένων συγκεντρώσεων των οιστρογόνων και της προλακτίνης), η όλη δυνατότητα παρέχεται πλέον από εντελώς νόμιμες και ασφαλείς ουσίες που έχουν εφαρμοστεί σε ένα εξελιγμένο προϊόν που διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης - το DAA XTREME PROLACT-BLOCK. Παράλληλα, είναι και μία βιώσιμη εναλλακτική στα εξαιρετικά επιβλαβή, αναβολικά ανδρογόνα, στεροειδή τύπου, προϊόντα.

Σήμερα, σχεδόν όλα τα αθλήματα που βασίζονται στη δύναμη ή την ταχύτητα και οι προπονήσεις ενδυνάμωσης, συνδέουν άμεσα τα αποτελέσματα της προπόνησης με τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα.

Το DAA XTREME PROLACT-BLOCK είναι μια πανάκεια για υπερβολική πάχυνση κατά τη διάρκεια περιόδων για αύξηση της μυϊκής μάζας!

Δυστυχώς, ένα κοινό μειονέκτημα των προϊόντων που στοχεύουν στην αύξηση των επιπέδων των ανδρογόνων είναι ότι ταυτόχρονα αυξάνουν και τα επίπεδα των οιστρογόνων (η αυξανόμενη δράση του ενζύμου αρωματάση), τα οποία με τη σειρά τους διεγείρουν την έκκριση προλακτίνης από την υπόφυση. Η επίδραση τους μπορεί ωστόσο να συγκριθεί με ένα δίκοπο μαχαίρι, το οποίο, σε γενικές γραμμές, επιφέρει περισσότερες απώλειες παρά κέρδη, ειδικά σε άτομα με ευαισθησία στην προλακτίνη ή αν είναι γενετικά προκαθορισμένη η αυξημένη παραγωγή της, εντείνεται περαιτέρω από την κατανάλωση παλαιότερου τύπου ενισχυτών Τεστοστερόνης (T-boosters).

Αν υπάρχει κίνδυνος να ανήκεις στην ομάδα ατόμων με γενετικά προκαθορισμένο υψηλό επίπεδο προλακτίνης, το DAA XTREME PROLACT-BLOCK είναι ιδανικό για εσένα!

Οι αρνητικές συνέπειες των ανεβασμένων επιπέδων προλακτίνης μπορούν να συμπεριλαμβάνουν, συγκεκριμένα, μια μείωση στα επίπεδα τεστοστερόνης στους άντρες(1), αυτό είναι επίσης αποτέλεσμα της μείωσης της έκκρισης της ορμόνης γοναδοτροπίνη (LH, FSH) με τη μείωση των επιπέδων GnRH(2). Πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία, καθώς επίσης και σε μόνιμο υπογονιδισμό, για να μην αναφέρω μια άμεση μείωση στα επίπεδα τεστοστερόνης, στη λίμπιντο, επιδείνωση της διάθεσης, της φυσικής κατάστασης και του ρυθμού αναγέννησης και συνεπώς της προόδου στις προπονήσεις. 

Η νέα σύσταση του πρωτοποριακού “T-booster”, που δημιουργήθηκε στα υπερ-σύγχρονα εργαστήρια Olympus Labs®, καλύπτει σφαιρικά τη μύηση στην εσωτερική σύνθεση τεστοστερόνης στο αντρικό σώμα, υποθέτοντας μια ελάχιστη βιοσύνθεση και/ή τη μείωση του αρνητικού αντίκτυπου των ορμονών, όπως, ανάμεσα σε άλλες, τα οιστρογόνα και η προλακτίνη, σε αθλητές, δημιουργώντας νέες τάσεις στην παραγωγή αποτελεσματικών και βελτιστοποιημένων ενισχυτών τεστοστερόνης στα πλαίσια της αποτελεσματικότητας της αθλητικής προπόνησης.  

Η Olimp Sport Nutrition® έχει αναπτύξει μια νέα εκδοχή για τη σύσταση των T-boosters, η οποία έχει εφαρμοστεί στο DAA XTREME PROLACT-BLOCK!

Πως δουλεύει: λειτουργικά το DAA XTREME PROLACT-BLOCK επηρεάζει το σώμα με την παρουσία D-ασπαρτικού οξέος (DAA), το οποίο προκύπτει φυσιολογικά στα ενδοκρινή κύτταρα, στα επινεφρίδια, στο πάγκρεας, στον θυρεοειδή και σε μεγάλο βαθμό στην υπόφυση και στους όρχεις. Η υψηλότερη συγκέντρωση αυτού του αμινοξέος βρέθηκε στο αίμα στο φλεβικό πλάσμα των όρχεων, στα παρεγχυματικά κύτταρα, στο σπερματικό σωλήνα των όρχεων και στο ενδιάμεσο υγρό (3). Η συμμετοχή του DAA στους μηχανισμούς που ρυθμίζουν την παραγωγή τεστοστερόνη υποστηρίζοντας την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας έχει μόλις περιγραφεί τα τελευταία χρόνια. Παρατηρήθηκε ότι το D-ασπαρτικό οξύ απελευθερώνει GnRH από τον υποθάλαμο, ωχρινοτρόπο ορμόνη (LH) και αυξητική ορμόνη (GH) από την υπόφυση και τεστοστερόνη από τους όρχεις (4).

Μελέτες σε ανθρώπους αναμφισβήτητα επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του DAA. Αλλά η Olimp Sport Nutrition® παρέχει κάτι ακόμη…

Το 2009, διεξήχθησαν μελέτες (3), κατά τη διάρκεια των οποίων εξετάσθηκε σε υγιείς άντρες η επίδραση του DAA (3.12 g/ημέρα) στα επίπεδα τεστοστερόνης και LH. Το πείραμα διήρκησε 12 ημέρες και απεικόνισε με σαφήνεια την αποτελεσματικότητα του εξεταζόμενου DAA. Τα επίπεδα τεστοστερόνης αυξήθηκαν κατά 43% και της ορμόνης LH κατά 33%. Επιπλέον, μετά την παύση χορήγησης συμπληρώματος D-ασπαρτικού οξέος παρατηρήθηκε η διατήρηση των ανεβασμένων επιπέδων LH και τεστοστερόνης (βλέπε τον ακόλουθο πίνακα). Στην ομάδα του υποκατάστατου, δεν υπήρχαν σημαντικές αλλαγές.

Το DAA XTREME PROLACT-BLOCK είναι μια ημερήσια δόση DAA η οποία είναι ακόμη μεγαλύτερη από τη δόση που είχε αποδειχθεί αποτελεσματική στις μελέτες.

   

ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ         

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ  

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ     

3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ

   

LH (mIU/ml ορού)

Άτομα που έπαιρναν DAA  

4,2 ± 0,5                           

4.5 ± 0,6          

5.6 ± 0,9  

4,8 ± 0,8

Άτομα που έπαιρναν υποκατάστατο  

4,2 ± 0,4  

4,3 ± 0,7  

4,2 ± 0,6  

4,1 ± 0,5

   

ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ (ng/ml ορού)

Άτομα που έπαιρναν DAA  

4,5 ± 0,6                           

5,2 ± 0,7  

6,4 ± 0,8  

5,8 ± 0,6

Άτομα που έπαιρναν υποκατάστατο  

4,6 ± 0,5  

4,5 ± 0,7  

4,7 ± 0,7  

4,6 ± 0,7

Τέτοια εξέχοντα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν με την ημερήσια δοσολογία των 3,12 γρ. DAA. Η Olimp Sport Nutrition® πήγε ένα βήμα παραπέρα παρέχοντας την ημερήσια δόση των 3200 mg DAA φαρμακευτικής ποιότητας σε μια ομάδα με τους πιο απαιτητικούς ανθρώπους που προσπαθούν να βελτιώσουν την ποσότητα και την ποιότητα της μυϊκής μάζας καθώς και τη σωματική απόδοση.

Με πλήρη γνώση όλων των επιδράσεων της δόσης DAA, ερευνητές από το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Olimp Sport Nutrition® αποφάσισαν να περιορίσουν δραστικά τις πιθανές συνέπειες την ανεβασμένης έκκρισης της ανεπιθύμητης προλακτίνης. Η απλότητα, όπως επίσης η ασφάλεια και η πρωτοτυπία του διαλύματος, βρίσκεται στο γεγονός ότι απλά συστατικά, π.χ. βιταμίνη B6, βιταμίνη E και ψευδάργυρος (5, 6, 7) χρησιμοποιήθηκαν ως αναστολείς αυτής της ορμόνης στις κατάλληλες αναλογίες βάρους που προσανατολίζονταν στενά σε ανθρώπους με αυξημένη παραγωγή τεστσοστερόνης. Με τον τρόπο αυτό, η καταστροφική επίδραση της προλακτίνης στη μυϊκή μάζα, στην ισορροπία των ορμονών, στη λίμπιντο και στην ικανότητα άσκησης έχει μειωθεί στο ελάχιστο, κάνοντας έτσι το DAA XTREME PROLACT-BLOCK ένα εξαιρετικό προϊόν για ανθρώπους με γενετικά προκαθορισμένη ευαισθησία στην προλακτίνη, με μόνιμα προβλήματα στο χάσιμο βάρους, στο να σμιλέψουν μυώδη σώματα, συχνά δεν γνωρίζουν τις πραγματικές αιτίες της αποτυχίας τους στις προσπάθειες στη διατροφή και τις προπονήσεις.

Το γεγονός ότι το D-ασπαρτικό οξύ έχει μία θετική επίδραση στη γονιμότητα, βελτιώνοντας τον όγκο και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων(8), δεν είναι κάτι ασήμαντο αυτές τις εποχές μείωσης της ανδρικής γονιμότητας στο γενικό πληθυσμό που γίνεται ζήτημα υψίστης σημασίας για την υγεία.

Το DAA XTREME PROLACT-BLOCK σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - μπορείς να διακόψεις τη χρήση του συμπληρώματος οποιαδήποτε στιγμή χωρίς συνέπειες, όπως ορμονικές διαταραχές.

Το DAA XTREME PROLACT-BLOCK που δημιουργήθηκε από την Olimp Sport Nutrition® σου δίνει μια μοναδική ευκαιρία να αυξήσεις την παραγωγή τεστοστερόνης, ενώ παράλληλα θα μειώνονται οι αρνητικές συνέπειες της ευαισθησίας του σώματος στις ορμονικές μεταπτώσεις από τα ανεβασμένα επίπεδα ανδρογόνων. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Olimp DAA XTREME Prolact-Block - πανάκεια για υπερβολική πάχυνση

  • Κατασκευαστής:
    OLIMP
  • Κωδικός Προϊόντος: OLI1279
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 22,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 17,74€

Σχετικά Προϊόντα

QNT Vita-Tech

QNT Vita-Tech

Ενεργειακό συμπλήρωμα διατροφής με πρωτοποριακή σύνθεση κρεατίνης, ταυρίνης, λ-Γλουταμίνης καθώς και..

36,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,03€

QNT H.M.B. 250 mg

QNT H.M.B. 250 mg

Το β-υδροξύ-μεθυλ-βουτυρικό οξύ ειναι προιόν του μεταβολισμού της λευκίνης (ένα από τα BCAA`s) , το ..

22,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,74€

QNT JOINT +

QNT JOINT +

Η γλυκοσαμίνη είναι γνωστή για την αποτελεσματικότητα της στην διέγερση της ανανέωσης των χόνδρωνκαι..

18,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,52€

QNT Tribulus Terrestris 500 mg

QNT Tribulus Terrestris 500 mg

Φυσικό φυτό που χρησιμοποιείται ως διατροφικό συμπλήρωμα, με περιεκτικότητα 72% σε Tribulus Terrestr..

21,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€

MUSCLE VOLUMIZER

MUSCLE VOLUMIZER

Αυτό το σούπερ συμπλήρωμα περιέχει ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο μείγμα από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες..

40,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€

BETA BLAST

BETA BLAST

Η β-αλανίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που χρησιμοποιείται από τα μυϊκά κύτταρα για να αναδημιο..

30,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

USA HYDRAVOL

USA HYDRAVOL

Για εκρηκτική ανάπτυξη της δύναμης ,αύξηση του μυϊκού πρηξίματος ,μεγαλύτερη αγγειοδιαστολή ,λιγότερ..

49,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 39,52€

USA TESTEK

USA TESTEK

Το TESTEK είναι το απόλυτο ενισχυτικό τεστοστερόνης, αντιοιστρογόνο και βέλτιστος αναβολικός παρακιν..

45,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€

ΦΟΡΜΟΥΛΑ Olimp AMOK

ΦΟΡΜΟΥΛΑ Olimp AMOK

Το ΑΜΟΚ ™ είναι ένα μοναδικό μείγμα από επιλεγμένες ποσότητες βήτα-αλανίνης, L-τυροσίνης και ταυρίνη..

17,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,71€

Olimp DAA XTREME Prolact-Block - πανάκεια για υπερβολική πάχυνση

Olimp DAA XTREME Prolact-Block - πανάκεια για υπερβολική πάχυνση

Αρκετά χρόνια πριν οι ειδικοί της Olimp Laboratories σταμάτησαν να σχεδιάζουν διαιτητικά συμπληρώματ..

22,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,74€

Olimp Hepaplus

Olimp Hepaplus

Το προϊόν συνιστάται ως καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής σε ενήλικες που φροντίζουν για την καλή λειτ..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

Olimp Prostatan (για τον προστάτη)

Olimp Prostatan (για τον προστάτη)

Το Prostatan® είναι μια ειδική σύνθεση από εκχυλίσματα φυτών και χηλικό ψευδάργυρο ALBION® που επανα..

22,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,74€

Olimp Resurrector

Olimp Resurrector

Μια σύνθεση ταχείας και μέτριας ταχύτητας απορρόφησης υδατανθράκων, πρωτεϊνών και αμινοξέων, εμπλουτ..

60,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 48,39€

Olimp T-100 Hardcore

Olimp T-100 Hardcore

Το δεύτερο μέρος του πρωτοποριακού T-100® με βελτιστοποιημένη, δυνατότερη φόρμουλα, η οποία ολοκληρώ..

45,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€

Olimp Testoxeed

Olimp Testoxeed

To Testoxeed είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες με βάση  φόρμουλες την  TESTO-GENERATION For..

45,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€

ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ PEANUT BUTTER

ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ PEANUT BUTTER

To νεό φυστικοβούτυρο της Olimp γίνεται με 100% φρέσκα καβουρδισμένα φυστίκια.Δεν περιέχει τεχνιτές ..

7,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

Olimp ZMA

Olimp ZMA

Αυτό το συμπλήρωμα περιέχει μαγνήσιο που συμβάλλει στην μυϊκή λειτουργία, το φυσιολογικό μεταβολισμό..

30,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

Olimp Gold Omega 3 Sport Edition

Olimp Gold Omega 3 Sport Edition

Υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο ψαριών κρύου θαλασσινού νερού, πλούσιο σε 65% εικοσαπεντανοϊκό οξύ (EPA),..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

Olimp Alkagen

Olimp Alkagen

Αυτό το προϊόν περιέχει αλκαλικά μεταλλικά άλατα, κιτρικό οξύ, όπως επίσης και ψευδάργυρο (με τη μορ..

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

Olimp Collaregen

Olimp Collaregen

Περιέχει κολλαγόνο, το κύριο συστατικό των συνδετικών ιστών και την καινοτόμο, υψηλής απορρόφησης, β..

31,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 25,00€

Olimp Endugen

Olimp Endugen

Το προϊόν περιέχει επιλεγμένα με ακρίβεια εκχυλίσματα φυτών, δηλαδή guarana και Panax Ginseng, εμπλο..

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

Olimp Extreme Speed Shot

Olimp Extreme Speed Shot

Η καινοτόμος προετοιμασία ενέργειας της οποίας τα συστατικά είναι επιλεγμένα ώστε να το ένα να συμπλ..

33,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 26,61€

FA Core Test 90 tabs

FA Core Test 90 tabs

Συμπλήρωμα διατροφής FA Core Test 90 tabs ειδικά σχεδιασμένο για σκληρή προπόνηση. Ο ψευδάργυρος συ..

27,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 21,77€

FA Core Gluta 400g

FA Core Gluta 400g

FA Core Gluta 400g συμπλήρωμα Διατροφής με γλυκαντική ουσία.Συμπληρώνει τη διατροφή με γλουταμίνη, τ..

22,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,15€

Special! -30%

Spirulina Supreme σε σκόνη 200g

Spirulina Supreme σε σκόνη 200g

Σπιρουλίνα Supreme σε σκόνη (200 γρ) .Η Σπιρουλίνα Supreme είναι 100% φυσικό προιόν.Είναι η μόνη Ελλ..

36,75€ 52,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,64€

FA OMEGA3 2000

FA OMEGA3 2000

Λιπαρά οξέα σε κάψουλες μαλακής ζελατίνης. Προϊόν που περιέχει εξαιρετικό ιχθυέλαιο μετατρεπόμενο σε..

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

Ετικέτες: OLIMP

Top